01


Oct

KidoManager gaat naar de KindVak 2014

1 comment In algemeen By Constan

KidoManager zal voor het eerst te zien zijn op de KindVak beurs die op 27, 28 en 29 november 2014 plaatsvindt in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Graag ontvangen wij u op onze stand (nummer 700) voor een gesprek over de mogelijkheden van KidoManager voor uw bedrijf.

KidoManager maakt het beheren van uw kinderopvangbedrijf, gastouderbureau, peuterspeelzaal of BSO eenvoudig en geeft u inzicht in de bezetting van uw organisatie. Het tijdig signaleren van onder- en/of overbezetting is nog maar één van de vele mogelijkheden. Zo kunt u met behulp van KidoManager de facturatie digitaal afhandelen door het versturen van facturen via e-mail. Daarnaast kunnen klanten hun kinderen aan- of afmelden via KidoManager. Bij het gebruik van KidoManager hoeft u bovendien niet te denken aan upgraden, back-ups of bereikbaarheid. U hoeft niet eens op kantoor te zijn voor het beheer van uw kinderdagverblijf, gastouderbureau of peuterspeelzaal. Bekijk voor alle mogelijkheden van KidoManager de website of bezoek ons op de KindVak beurs, stand 700.

Over de KindVak beurs

Dit is alweer de 19e editie van de KindVak beurs die gehouden wordt in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. De KindVak beurs is het evenement voor wie met kinderen werkt. KindVak 2014 bestaat uit een bomvol programma en biedt alle professionals in de kinderopvang, gastouderopvang, BSO en peuterspeelzalen een platform om kennis te delen met andere professionals. Met een bezoek aan de KindVak beurs 2014 bent u klaar voor de toekomst die vele veranderingen met zich mee zal brengen.

lees meer …