Wat kost het gebruik van KidoManager

Het gebruik van KidoManager het gratis kinderopvang software is gratis. Er worden geen licentie kosten gevraagd en u kunt gewoon gratis gebruik maken van het systeem.

Waarom is KidoManager goedkoper dan mijn huidige pakket?

Ten eerste omdat het gebruik van KidoManager gratis is. U bent niet meer genoodzaakt back-ups te maken, of meerdere licenties af te nemen van dezelfde software. U betaalt ook niet meer voor updates; wij updaten de software gratis voor u. KidoManager is opgezet op een hoge beschikbaarheid IT-omgeving in de cloud , zodat u er altijd online bij kunt. U kunt overal gebruikmaken van KidoManager zonder extra licenties. We luisteren naar uw wensen. Wilt u graag een extra feature in het programma, dan bekijken we graag en gratis de mogelijkheden hiertoe.

Hoe kan KidoManager dit gratis aanbieden?

We verdienen geld met bijvoorbeeld het verkopen van advertentieruimte, collectieve inkoopdeals met leveranciers van kinderopvangartikelen, het geven van cursussen op locatie of op het kantoor van KidoManager over het gebruik van KidoManager op de computer, tablet of telefoon. Daarnaast bieden telefonische support welke we niet gratis kunnen aanbieden.