Gastouder worden via een gastouderbureau

Als gastouder bent u al druk genoeg met uw corebusiness: het opvangen van kinderen. Hoe mooi zou het zijn als u de administratie van uw gastouderorganisatie zoveel mogelijk zou kunnen automatiseren zonder enige kennis van computers en zonder het installeren van software? Een gastouder, die meestal alleen werkt, kan veel tijd besparen met de administratie door te kiezen voor het programma van KidoManager.

KidoManager, het beheerprogramma voor gastouders en gastouderbureaus neemt u veel werk uit handen, zonder dat u daar veel voor hoeft te betalen. Zo kan KidoManager het online aanmaken en versturen van facturen van u overnemen. Ouders kunnen inloggen en kinderen aan- of ziekmelden. U heeft direct een overzicht van de bezetting van uw gastouderbureau. KidoManager, het gastouder beheer programma is overal bereikbaar waar een internetaansluiting is. Zowel op smartphone, tablet als pc.

Is uw interesse gewekt meld u dan gratis aan bij KidoManager. Het gebruik van KidoManager het kinderopvang software is gratis, dus een overstap kost u niks.

Ook betaalt u niets voor updates, back-ups, en de opzetkosten bij gebruik van het programma van KidoManager.